Projecte Esmorzars Saludables PREMIAT!!

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Estimia, la direcció de l’EAP Sarrià - Vallplasa, Teno Catering®, sucs Romantics® i Nestlé.

S'han venut un total de 200 esmorzars, que han preparat alguns dels residents de la Fundació que venien a primera hora. Només de saber l'emoció amb què es llevaven els divendres per poder participar del projecte, de ben segur que la majoria de vostès n'haurien adquirit més. 

El projecte tenia unes dates concretes, es volia comprovar com funcionava i aleshores pensar què fer d'ara endavant. Per això es va fer durant 6 divendres de setembre i octubre. No obstant, l'experiència els garantim que ha estat molt profitosa per a tots els que hi han intervingut, i ara estan pensant com donar-li continuïtat. 

Tot aprofitant aquesta experiència, el documental es va presentar al IV Festival Internacional de Cortos y Fotografía sobre Salud Comunitaria que organitza polimedicado.org, una entitat de professionals sanitaris que aposta per desmedicalitzar la vida. Enguany s'han presentat 35 vídeos de tot l'estat (els podeu veure en aquest enllaç de youtube), i el de la Dra. Gaspà ha estat escollit com el millor curt. L'entrega del premi s'ha dut a terme durant les Jornades Osatzen17 de la Sociedad Vasca de Medicina de Familia y Comunitaria, a Vitòria.

Aquest premi és el resultat de la dedicació de la Dra. Gaspà en la seva atenció dels residents de la Fundació Estímia, i de la participació d'aquests mateixos residents en aquest projecte. El millor però no ha estat el premi, sinó la participació de totes les persones que van adquirir un esmorzar saludable i van ajudar a aquestes persones a sentir-se partíceps d'un projecte que anava més enllà de vendre un senzill esmorzar, perquè volen treballar i es senten útils, i aquest projecte els ha donat aquesta oportunitat.

Els deixem el vídeo per a què el visualitzin. Moltes gràcies a totes les persones que van col·laborar, i moltes felicitats a la Dra. Gaspà per la seva idea i el seu projecte, que ha estat de tots finalment.

 

« Tornar