La Meva Salut

Què és CAT@SALUT LA MEVA SALUT?

És un espai digital, personal i intransferible de consulta, que li permet disposar de la seva informació de salut (majors d'edat) de forma segura i confidencial, i alhora realitzar tràmits electrònics.

 

Per a què serveix?

Li permet l'accés a les seves dades de salut publicades pels centres proveïdors d'atenció sanitària i contingudes a la història clínica compartida de Catalunya (actualment, al meu pla de prescripció actual, resultats, dades clíniques, llistes d'espera i una part de les cites concertades). També pot fer tràmits administratius (fer-se donant d'òrgans, actualitzar pes i talla), i consultar enllaços amb informació d'interès.

 

Com es pot donar d'alta?

La tramitació de la sol·licitud d'accés (contrasenya) es gestiona fisicament des dels Centres d'Atenció Primària (CAP), on les Unitats d'Atenció al Ciutadà, prèvia identificació a través del seu DNI o document equivalent, el donaran d'alta al servei.

 

Quins requisits s'han de complir?

 

 Accedir per primer cop a LA MEVA SALUT

Un cop hagi rebut un e-mail amb un enllaç per validar la clau d'accés a través del PIN rebut per SMS al mòbil, i hagi canviat la contrassenya temporal per la definitiva, pot accedir-hi des de qualsevol dispositiu (pc, tablet, mòbil).

En cas de dificultats en la recepció de l'e-mail o pin necessaris per l'accés, contacteu amb el CAP o 061 CatSalut Respon.

 

Enllaços d'interès:

- Per saber què és: ticsalut;

- Per accedir al portal: la meva salut.