Petita embranzida en la VACUNACIÓ de la COVID19

Per a la setmana del 22 al 26 de març posarem la segona dosi de les persones que van rebre la primera dosi la primera setmana de març.

A més, per aquesta setmana ens han arribat més dosis que permetran vacunar per primer cop a 414 persones. Aquestes persones estan ja avisades i citades, per tant els demanem que NO TRUQUIN PER INTENTAR ACCEDIR-NE A UNA. Com hem avisat des del principi, nosaltres anirem trucant, citant i programant.

Les 414 persones avisades pertanyen al grup de persones de més de 85 anys. La manca de disponibilitat de vacunes fins ara ha fet que a data d'avui més de 2.400 persones majors de 85 anys encara estiguin pendents de rebre la primera dosi de qualsevol de les vacunes disponibles. Esperem que aquesta setmana sigui l'inici d'una vacunació més generalitzada.

Han de saber que estem preparats per continuar vacunant a la població de Sarrià, Vallvidrera i Les Planes seguint els protocols del Departament de Salut.

Els anirem informant regulament de la fase en què ens trobem en cada moment. Els agrairem que no facin intents d'obtenir altra informació, ni trucar al CAP, perquè el que estem indicant aquí és la informació que rebran a tot arreu, i no podem col·lapsar la centraleta per a rebre la mateixa resposta. Entenem perfectament la preocupació sobre la velocitat a què es vacuna, però no està a les nostres mans canviar-ho.

Més informació:

- beteve

- CatSalut

« Tornar