El CAP Sarrià estem OBERTS i estem VISITANT!

Fem visites presencials únicament d’allò que així ho precisa, i aquesta valoració la fa un professional sanitari,  és per això que ja no “s’agafa CITA”, vostè cal que comuniqui el seu motiu de consulta i un professional sanitari li “donarà la CITA” amb qui millor la pugui resoldre,  sigui un administratiu, un metge o una infermera, i el mètode més àgil, telefònic, via correu electrònic o amb visita presencial.

Els professionals hem duplicat l’assistència a pacients , a través del telèfon, mail o presencial. Estem donant més cobertura. Continuem fent atenció als pacients crònics via telefònica o presencial, fem atenció a patologia urgent, visites domiciliàries, cobertura a les residències públiques i privades ( 36 concretament al barri de Sarrià), estem fent cribratge amb PCR de la població simptomàtica i dels seus contactes, també a les residències, fem de rastrejadors i fem el seguiment de tots aquells que han estat positius i podrien presentar complicacions. Donem les baixes laborals a tots els pacients  a qui els cal aïllament.

Els telèfons del centre no estan espatllats, estan col.lapsats! per això animem a la població a fer ús de La Meva Salut, https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome,  portal del CAT SALUT a través del qual pot contactar directament amb el seu metge i infermera i fer gestions sanitàries.

 

Agraïm a la població que eviti consultar per tot allò que és NO MALALTIA  però sobretot que Consulti per la patologia Aguda!!

Perquè el CAP Sarrià està i sempre ha estat OBERT i atenent a la població de Sarrià.

 

 

« Tornar