El CAP Sarrià estem OBERTS i estem VISITANT!

Fem visites presencials únicament d’allò que així ho precisa, i aquesta valoració la fa un professional sanitari. És per això que ja no “s’agafa CITA". Vostè cal que comuniqui el motiu de la seva consulta i un professional sanitari li “donarà la CITA” amb qui millor la pugui resoldre (sigui un administratiu, un metge o una infermera), i el mètode més àgil (telefònic, via correu electrònic o amb visita presencial).

Els professionals hem duplicat l’assistència a pacients, a través del telèfon, per mail o presencialment. De fet, estem donant més cobertura. Continuem fent atenció als pacients crònics, telefònicament o presencial.

Fem atenció a patologia urgent, visites domiciliàries, cobertura a les residències geriàtriques, de discapacitats i congregacions religioses, públiques o privades (37 concretament a Sarrià, Vallvidrera el Tibidabo i Les Planes).

Estem fent cribratge amb PCR de la població simptomàtica i dels seus contactes, també a les residències.

Fem de rastrejadors i fem el seguiment de tots aquells que han estat positius i podrien presentar complicacions. Donem les baixes laborals a tots els pacients  a qui els cal aïllament.

Els telèfons del centre no estan espatllats, estan col.lapsats! per això animem a la població a fer ús de La Meva Salut, https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome,  portal del CAT SALUT a través del qual pot contactar directament amb el seu metge i infermera i fer gestions sanitàries.

 

Agraïm a la població que eviti consultar per tot allò que és NO MALALTIA  però sobretot que Consulti per la patologia Aguda!!

Perquè els CAPs Sarrià i Les Planes estan i sempre han estat OBERTS i atenent a la població de Sarrià, Vallvidrera i Les Planes.

 

 

« Tornar