La Meva Salut

Què és LMS (La Meva Salut)?

És un espai digital, personal e intransferible de consulta, que li permet disposar de la seva informació de salut de forma segura i confidencial, i alhora realitzar tràmits electrònics.

Per a què serveix?

Li permet l'accés a les seves dades de salut publicades pels centres proveïdors d' atenció sanitària i contingudes a la història clínica compartida de Catalunya (actualment, el pla de prescripció actual, resultats, dades clíniques, llistes d' espera i una part de les cites concertades). També és la porta per entrar a les dades dels vostres fills o la de les persones de les quals sigueu responsables legals. Podrà fer tràmits administratius (fer-se donant d'òrgans), consultar enllaços amb informació d' interès, a més de poder comunicar-vos amb el vostre equip sanitari.

Com es pot donar d'alta?

La tramitació de la sol.licitud d'accés es gestiona físicament des dels Centres d' Atenció Primària (CAP), on les Unitats d' Atenció al Ciutadà, prèvia identificació a través del seu DNI o document equivalent, demanarà que us enviïn les credencials per què us podeu donar d'alta. Si teniu certificat digital, no cal que demaneu accés. També podeu donar-vos d'alta trucant al 900053073 o clicant aquí.

Quins requisits s' han de complir?

De qui podeu sol·licitar accés a LMS (La Meva Salut)?

Què cal portar per fer-ho?

Com accedir a LMS?

Un cop heu sol·licitat l'accés, primer us haureu de crear la vostra contrasenya. Rebreu un mail al vostre correu que us facilitarà un enllaç per fer-ho. També rebreu un SMS amb un PIN que haureu de facilitar quan us ho demani en el procés de crear-vos la contrasenya.

Un cop heu creat la vostra contrasenya podreu entrar a La Meva Salut; http://lamevasalut.gencat.cat

Després d' haver demanat l'accés, teniu 4 dies, com a màxim, per crear al contrasenya. Passats aquest 4 dies, haureu de tornar a demanar l'accés al centre sanitari o trucar al 061CatSalut Respon.