Alta a La Meva Salut Salut ara per Telèfon i en un CLIK

El servei es porta a terme des del Servei d’Atenció a l’Usuari de La Meva Salut (SAU LMS) a partir d’avui dilluns 16 de març de 2020. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 8h a 20h.

 

Les persones que vulguin demanar accés al seu espai en LMS, podran fer-ho a través d’un nou telèfon gratuït 900053723, exclusiu per a aquest servei . Com que aquesta acreditació és extraordinària , s’informarà els usuaris d’aquesta naturalesa i de la seva temporalitat.

 

Un cop hagi passat el període d’emergència sanitària, els usuaris de LMS que s’hagin acreditat per aquesta vis disposaran d’un temps límit per autenticar presencialment la seva identitat i signar el consentiment necessari per tal de transformar la seva acreditació ordinària d’accés a LMS (aquest procediment i la seva comunicació es definirà més endavant).

 

Aquesta acreditació extraordinària LMS, només la podran realitzar els usuaris del SAU LMS que estaran formats, identificats i autoritzats per a realitzar el procediment tècnic d’aquesta nova acreditació en el Mòdul d’Assignació de Credencials (MAC). Es disposarà d’un registre d’usuaris  acreditadors i es portarà a terme posteriorment una auditoria aleatòria de les acreditacions realitzades.

Fes CLIK aquí per donar-te d'alta a La Meva Salut

« Tornar