CONSELLS DE SALUT

REFREDAT

REFREDAT

El refredat comú de vies altes és un motiu de consulta molt freqüent, però sol ser un procés molt banal. Amb l'experiència, tots els pares i mares van aprenent a identificar situacions més complexes, però no està de mes donar uns consells per evitar preocupacions.

ACNÉ

ACNÉ

L'acne és una malaltia de la pell molt comú, sobre tot en l'adolescència. el seu impacte en la imatge corporal pot ser important si l'acne és intens. Però cal saber que amb el temps es resol. En aquest consell de salut els donem més informació.

MENJAR FORA DE CASA

MENJAR FORA DE CASA

Cada vegada costa més fer una alimentació saludable degut al temps que passem fora de casa per motius laborals i d'altra mena. Podem tenir una serie de consells que ens ajudaran a menjar millor fora de casa.

PREGUNTES I RESPOSTES DE LA FOTOPROTECCIÓ

PREGUNTES I RESPOSTES DE LA FOTOPROTECCIÓ

El Sol és una font de salut, per això podem prendre’l i gaudir-lo, però seguint  normes de protecció. Com ja sabem els raigs solars ens causen danys a la pell tant a curt termini (cremades, vermellor) com a llarg termini (fotoenvelliment, càncer).

Petits Canvis Per Menjar Millor

Tres missatges senzills sobre els aliments que cal potenciar, els que cal reduir i els que convé canviar-ne la qualitat per tal de ser més saludables i respectuosos amb l'entorn.

Amb petites modificacions, podem millorar de forma important la qualitat i la sostenibilitat de la nostra alimentació.

La rinitis al·lèrgica

La rinitis al·lèrgica

La rinitis al·lèrgica, també anomenada "febre del fenc", apareix quan es respira alguna cosa (al·lergen) al que s'és al·lèrgic i que fa que la part interna del nas s'inflami. S'estima que la rinitis al·lèrgica pot afectar prop de 6 milions de persones a Espanya

 

 

Què fer quan els infants tenen polls?

Què fer quan els infants tenen polls?

Els polls són insectes que viuen entre els cabell de les persones i s'alimenten de sang. No salten ni volen, però són molt CONTAGIOSOS

Saps com detectar-los? Saps com s'eliminen?

Tos Ferina, què he de saber?

Tos Ferina, què he de saber?

La Tos Ferina és una malaltia infecciosa molt contagiosa.